Kopūstai žiemos kopūstų sriubai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Kopūstai žiemos kopūstų sriubai

Šči gaminamas iš raugintų kopūstų ir pasižymi būdinga rūgštele. Žiemai paruošti šči kopūstai bus puikus jūsų pagalbininkas virtuvėje. Su tokiais preparatais lengvai ir paprastai gaminsite visą žiemą. Į išvirtą mėsos sultinį įdėkite nuluptų sveikų bulvių ir žiemai virtų kopūstų. Kai sultinys ir bulvės bus paruoštos, į puodą sudėkite žiemai virtus kopūstus. 10 minučių ir sriuba paruošta.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstai žiemos kopūstų sriubai Žingsnis 1
Kopūstus susmulkinkite peiliu, kad būtų sultingesni. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o paprikas - griežinėliais.

Žingsnis 2

Kopūstai žiemos kopūstų sriubai Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas stambia tarka ir susmulkinkite kelias skilteles česnako. Tada jos geriau atskleis savo skonį.

Žingsnis 3

Kopūstai žiemos kopūstų sriubai Žingsnis 3
Aukštoje keptuvėje apkepkite svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos. Supjaustytus kopūstus sutrinkite rankomis ir pagardinkite trupučiu druskos.

Žingsnis 4

Kopūstai žiemos kopūstų sriubai Žingsnis 4
Kai svogūnai ir morkos pagels, sudėkite kopūstus ir paprikas. Gerai išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Kopūstai žiemos kopūstų sriubai Žingsnis 5
Tada įpilkite pomidorų pastos, ji suteiks padažui sodresnę spalvą. Išmaišykite, įpilkite reikiamą kiekį vandens ir palikite troškintis, kol suminkštės. Apie 20 minučių. Troškinimo laikas priklauso nuo kopūstų rūšies. Jaunesniems kopūstams troškinti reikės mažiau laiko, nes jie dar bus minkšti.

Žingsnis 6

Kopūstai žiemos kopūstų sriubai Žingsnis 6
Gerai išplaukite stiklainį ir sterilizuokite. Kopūstus užpilkite actu ir troškinkite 5-7 minutes, tada pasūdykite, pagal skonį įberkite šiek tiek cukraus ir pipirų. Likus 2-3 minutėms iki troškinimo pabaigos nepamirškite įdėti lauro lapą. Paruoštą mišinį atsargiai perkelkite į paruoštą stiklainį.

Žingsnis 7

Kopūstai žiemos kopūstų sriubai Žingsnis 7
Suvyniokite stiklainį, užsukite dangtelį ir sandariai uždenkite, palikite taip 24 valandas. Jis turėtų gerai garuoti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos