Kopūstų pyragas su majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Kopūstų pyragas su majonezu

Kopūstų pyragas su majonezu yra vietinis rusų patiekalas. Jis ne tik skanus, bet ir ekonomiškas. Nors receptas ir jo ingredientai paprasti, dėl majonezo pyragas gaunasi minkštas, švelnus ir orus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kopūstų pyragas su majonezu Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus, įberkite druskos ir sutrinkite juos rankomis.

Žingsnis 2

Kopūstų pyragas su majonezu Žingsnis 2
Kiaušinius įmuškite į dubenį ir plakite, kol lengvai suputos.

Žingsnis 3

Kopūstų pyragas su majonezu Žingsnis 3
Į dubenį suberkite miltus ir kruopščiai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 4

Kopūstų pyragas su majonezu Žingsnis 4
Į dubenį supilkite majonezą ir grietinę ir gerai išmaišykite ingredientus. Tešla paruošta!

Žingsnis 5

Kopūstų pyragas su majonezu Žingsnis 5
Sujunkite tešlą su įdaru, sumaišykite ingredientus.

Žingsnis 6

Kopūstų pyragas su majonezu Žingsnis 6
Tešlą su įdaru supilkite į stiklinę ar kitą patogią kepimo formą. Pašaukite formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 35 minutes.

Žingsnis 7

Kopūstų pyragas su majonezu Žingsnis 7
Patikrinkite, ar pyragas jau paruoštas, mediniu iešmeliu smeigdami jį į pyrago vidurį. Jei iešmelis sausas, pyragas paruoštas. Išimkite jį iš orkaitės ir leiskite atvėsti apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos