Publikavimo data: 2024-03-29
Kopūstų pyragas su majonezu
Kopūstų pyragas su majonezu yra vietinis rusų patiekalas. Jis ne tik skanus, bet ir ekonomiškas. Nors receptas ir jo ingredientai paprasti, dėl majonezo pyragas gaunasi minkštas, švelnus ir orus.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus, įberkite druskos ir sutrinkite juos rankomis.
Žingsnis 2
Kiaušinius įmuškite į dubenį ir plakite, kol lengvai suputos.
Žingsnis 3
Į dubenį suberkite miltus ir kruopščiai išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 4
Į dubenį supilkite majonezą ir grietinę ir gerai išmaišykite ingredientus. Tešla paruošta!
Žingsnis 5
Sujunkite tešlą su įdaru, sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 6
Tešlą su įdaru supilkite į stiklinę ar kitą patogią kepimo formą. Pašaukite formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 35 minutes.
Žingsnis 7
Patikrinkite, ar pyragas jau paruoštas, mediniu iešmeliu smeigdami jį į pyrago vidurį. Jei iešmelis sausas, pyragas paruoštas. Išimkite jį iš orkaitės ir leiskite atvėsti apie 10 minučių.
Kategorijos