Kopūstų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kopūstų skrebučiai

Skrudinta duona su cukinija - labai subtilus užkandis, paruoštas iš smulkintų daržovių ir lydyto sūrio. Šviežios žolelės papildo patiekalą, suteikdamos jam sultingumo. Apetitinės cukinijos puikiai dera su svogūnais ir morkomis, todėl patiekalas yra ne tik skanus, bet ir labai maistingas. Petražolių žalumynus galima pakeisti kalendromis. Tokiu atveju patiekalas įgaus malonų aštrų skonį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kopūstų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Tada sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite daržoves 1 minutę. Tada į keptuvę sudėkite morkas, išmaišykite ir palikite kepti dar 4 minutes. Po to į ingredientus sudėkite cukinijas ir druskos pagal skonį, išmaišykite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite daržoves troškintis 10 minučių. Pabaigoje nuimkite dangtį ir troškinkite mišinį dar 5 minutes, tada nuimkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Kopūstų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Duonos riekes išdžiovinkite skrudintuve. Į maišytuvo dubenį sudėkite griežinėliais supjaustytus sūrius ir susmulkintas žoleles. Į blenderį supilkite atvėsintą daržovių mišinį. Sumalkite ingredientus iki tyrės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite mišinį ir įdėkite į šaldytuvą 20 minučių. Paruoštą įdarą užtepkite ant duonos riekelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos