Korėjietiška skumbrė su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Korėjietiška skumbrė su morkomis

Korėjoje šis patiekalas vadinamas "Hae", o tai reiškia "žalia marinuota žuvis". Svarbiausias paruošimo momentas - skumbrės marinavimas acte. Taip ruošiant žuvis išsaugo vertingiausias ir naudingiausias savybes, o specifinis kvapas išnyksta. Skumbrę su korėjietiškomis morkomis galima ruošti ne tik pietums, bet ir patiekti prie šventinio stalo.
Gaminimo laikas
320 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiška skumbrė su morkomis Žingsnis 1
Marinuokite skumbrę. Užpilkite ją 9 % acto, kad žuvis būtų visiškai apsemta. Uždenkite žuvį lėkšte ir palikite marinuotis kambario temperatūroje 2 valandas.

Žingsnis 2

Korėjietiška skumbrė su morkomis Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite joje augalinį aliejų ir sudėkite susmulkintą svogūną. Kepkite, kol suminkštės. Tada sudėkite smulkintą česnaką, druską, cukrų ir korėjietiškų morkų prieskonius. Sumaišykite ir kepkite 1 minutę.

Žingsnis 3

Korėjietiška skumbrė su morkomis Žingsnis 3
Sudėkite skumbrės salotas su korėjietiškomis morkomis. Į salotinę sudėkite skumbrės filė gabalėlius ir tarkuotas morkas. Tada sudėkite karštai pakepintus svogūnus su prieskoniais. Užpilkite sojų padažu ir atsargiai išmaišykite silikonine arba medine mentele. Dėkite į šaldytuvą ir palikite salotas 3 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos