Korėjietiški marinuoti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Korėjietiški marinuoti grybai

Korėjos užkandžiai jau seniai ir tvirtai įėjo į Rusijos žmogaus mitybą. Tačiau ne visi žino, kad juos galima pasigaminti namuose. Pavyzdžiui, korėjietiškai marinuotiems grybams paruošti reikia grybų, morkų ir prieskonių rinkinio, kurį galima nusipirkti rytietiškų prekių parduotuvėje. Beje, norint išgauti tobulą skonį, teks ilgai marinuoti.
Gaminimo laikas
470 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
99 kcal.
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.76/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Korėjietiški marinuoti grybai Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Į puodą supilkite vandenį ir druską. Sudėkite grybus. Užvirkite ant didelės ugnies, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Korėjietiški marinuoti grybai Žingsnis 2
Marinuokite užkandį. Giliame dubenyje sumaišykite grybus, česnaką, druską, cukrų, actą, aliejų ir pipirus. Kruopščiai išmaišykite. Sudėkite morkas, uždenkite didele lėkšte ir ant viršaus užspauskite ką nors sunkaus. Pavyzdžiui, litrinį butelį, pripildytą vandens. Palikite brinkti 420 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos