Publikavimo data: 2024-04-03
Korėjietiški ridikėliai ir morkos
Korėjietiškos salotos išsiskiria aštrumu ir neįprastu skonių deriniu. Tokį užkandį nesunku pasigaminti namuose. Jums reikės morkų ir ridikėlių, kurie suteiks patiekalui pikantiškumo. Korėjietiškoms salotoms geriau imti japonišką ridikėlį - daikoną. Šios veislės šakniavaisinė daržovė, skirtingai nei ridikas, neturi garstyčių aliejų, yra saikingo skonio. Svarbu, kad patiekalas tinkamai sustingtų - bent 1 valandą.
Žingsnis 1
Iš daržovių pašalinkite sulčių perteklių. Į atskirą dubenį sudėkite tarkuotas morkas ir daikonus, pasūdykite ir palikite 30 minučių pastovėti. Tada išspauskite skysčio perteklių.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Salotų dubenyje sumaišykite morkas, daikonus, svogūnus ir česnakus. Pagardinkite druska, pipirais, cukrumi, sojų padažu ir actu ir išmaišykite. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos