Korėjietiški ridikėliai ir morkos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Korėjietiški ridikėliai ir morkos

Korėjietiškos salotos išsiskiria aštrumu ir neįprastu skonių deriniu. Tokį užkandį nesunku pasigaminti namuose. Jums reikės morkų ir ridikėlių, kurie suteiks patiekalui pikantiškumo. Korėjietiškoms salotoms geriau imti japonišką ridikėlį - daikoną. Šios veislės šakniavaisinė daržovė, skirtingai nei ridikas, neturi garstyčių aliejų, yra saikingo skonio. Svarbu, kad patiekalas tinkamai sustingtų - bent 1 valandą.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
44 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiški ridikėliai ir morkos Žingsnis 1
Iš daržovių pašalinkite sulčių perteklių. Į atskirą dubenį sudėkite tarkuotas morkas ir daikonus, pasūdykite ir palikite 30 minučių pastovėti. Tada išspauskite skysčio perteklių.

Žingsnis 2

Korėjietiški ridikėliai ir morkos Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Salotų dubenyje sumaišykite morkas, daikonus, svogūnus ir česnakus. Pagardinkite druska, pipirais, cukrumi, sojų padažu ir actu ir išmaišykite. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos