Korėjietiškos morkos su raudona žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Korėjietiškos morkos su raudona žuvimi

Bet koks patiekalas su raudona žuvimi įgauna nuostabų ir nepakartojamą skonį. Anksčiau šis delikatesas kainavo brangiai, todėl daugeliui žmonių buvo neprieinamas. Paprastai jis būdavo perkamas ypatingomis progomis. Šiais laikais žuvį vis dažniau galima rasti ant šiuolaikinės namų šeimininkės stalo. Ji turi daug naudingų medžiagų, todėl raudonosios žuvies vartojimas palankiai veikia odos, kaulų, plaukų ir viso organizmo būklę.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Korėjietiškos morkos su raudona žuvimi Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir 1/3 jų susmulkinkite. Morkas sutarkuokite korėjietiška morkų tarka.

Žingsnis 2

Korėjietiškos morkos su raudona žuvimi Žingsnis 2
Žuvį užpilkite actu, atsargiai išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Korėjietiškos morkos su raudona žuvimi Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūną ir česnaką ir kepkite apie 1 minutę. Morkas ir svogūnus pasūdykite ir pabarstykite pipirais, suberkite cukrų ir supilkite į aliejų su svogūnais ir česnakais, viską išmaišykite, tada sudėkite žuvį ir dar kartą išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą, kad apie pusvalandį pritrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos