Publikavimo data: 2025-08-18
Korėjietiškos morkos su raudona žuvimi
Bet koks patiekalas su raudona žuvimi įgauna nuostabų ir nepakartojamą skonį. Anksčiau šis delikatesas kainavo brangiai, todėl daugeliui žmonių buvo neprieinamas. Paprastai jis būdavo perkamas ypatingomis progomis. Šiais laikais žuvį vis dažniau galima rasti ant šiuolaikinės namų šeimininkės stalo. Ji turi daug naudingų medžiagų, todėl raudonosios žuvies vartojimas palankiai veikia odos, kaulų, plaukų ir viso organizmo būklę.
Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir 1/3 jų susmulkinkite. Morkas sutarkuokite korėjietiška morkų tarka.
Žingsnis 2
Žuvį užpilkite actu, atsargiai išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūną ir česnaką ir kepkite apie 1 minutę. Morkas ir svogūnus pasūdykite ir pabarstykite pipirais, suberkite cukrų ir supilkite į aliejų su svogūnais ir česnakais, viską išmaišykite, tada sudėkite žuvį ir dar kartą išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą, kad apie pusvalandį pritrauktų.
Kategorijos