Publikavimo data: 2025-08-17
Košė su kukurūzų ir miežių kruopomis
Košė su kukurūzų ir miežinėmis kruopomis - maistingas patiekalas, puikiai tinkantis besilaikantiems dietos. Kukurūzų kruopose yra daug sveikatai svarbių aminorūgščių ir mikroelementų, tokių kaip silicis, kalis ir fosforas. Kruopose gausu B grupės vitaminų, taip pat vitaminų A ir D. Be kita ko, grūduose yra baltymų ir ląstelienos. Jei norite, galite paįvairinti virtos košės skonį įmaišydami aromatizuoto medaus, uogų ir vaisių gabalėlių.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Supilkite kukurūzus ir miežines kruopas, išmaišykite. Kepkite mišinį 4-5 minutes, retkarčiais pamaišydami. Tada į kruopas sudėkite sviestą, išmaišykite ir nukelkite keptuvę nuo ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite košę. Į puodą supilkite išvirtą grūdų mišinį. Į puodą supilkite verdantį vandenį ir pagal skonį įberkite druskos. Pastatykite puodą ant silpnos ugnies ir palikite košę virti 30 minučių. Nepamirškite retkarčiais košę pamaišyti.
Kategorijos