Krabų lazdelės majonezo tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Krabų lazdelės majonezo tešloje

Majonezo tešloje keptos krabų lazdelės - puikus užkandis. Traški auksinė plutelė ir šio patiekalo skonis vilioja vėl ir vėl. Krabų lazdelės yra gerai žinomas ir visų mėgstamas produktas. Nauja jo paruošimo variacija nepaliks abejingų. O majonezo tešla patiekalą pavers dar gardesniu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite vištos kiaušinį.

Žingsnis 2

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 2
Kiaušinį suplakite plaktuvu.

Žingsnis 3

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 3
Plakant supilkite majonezą.

Žingsnis 4

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 4
Tada į majonezą ir kiaušinį supilkite vandenį ir toliau energingai plakite mišinį.

Žingsnis 5

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 5
Pagal skonį į tešlą įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 6

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 6
Į tešlą supilkite džiūvėsėlius.

Žingsnis 7

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 7
Į tešlą supilkite miltus.

Žingsnis 8

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 8
Gerai išmaišykite mišinį.

Žingsnis 9

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 9
Paruoštą mišinį sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 10

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 10
Kiekvieną krabų lazdelę pamerkite į miltus.

Žingsnis 11

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 11
Krabų lazdeles panardinkite į tešlą ir apvoliokite iš abiejų pusių.

Žingsnis 12

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 12
Į gilią keptuvę įpilkite daug aliejaus. Sudėkite krabų lazdeles.

Žingsnis 13

Krabų lazdelės majonezo tešloje Žingsnis 13
Apkepkite gaminį iš visų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos