Publikavimo data: 2024-03-31
Krabų lazdelės majonezo tešloje
Majonezo tešloje keptos krabų lazdelės - puikus užkandis. Traški auksinė plutelė ir šio patiekalo skonis vilioja vėl ir vėl. Krabų lazdelės yra gerai žinomas ir visų mėgstamas produktas. Nauja jo paruošimo variacija nepaliks abejingų. O majonezo tešla patiekalą pavers dar gardesniu.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite vištos kiaušinį.
Žingsnis 2
Kiaušinį suplakite plaktuvu.
Žingsnis 3
Plakant supilkite majonezą.
Žingsnis 4
Tada į majonezą ir kiaušinį supilkite vandenį ir toliau energingai plakite mišinį.
Žingsnis 5
Pagal skonį į tešlą įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Į tešlą supilkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 7
Į tešlą supilkite miltus.
Žingsnis 8
Gerai išmaišykite mišinį.
Žingsnis 9
Paruoštą mišinį sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 10
Kiekvieną krabų lazdelę pamerkite į miltus.
Žingsnis 11
Krabų lazdeles panardinkite į tešlą ir apvoliokite iš abiejų pusių.
Žingsnis 12
Į gilią keptuvę įpilkite daug aliejaus. Sudėkite krabų lazdeles.
Žingsnis 13
Apkepkite gaminį iš visų pusių, kol apskrus.
Kategorijos