Publikavimo data: 2025-08-20
Krabų lazdelės putėsių keksiukai
Krabų lazdelių putėsių keksiukai yra Europos virtuvės patiekalas. Skanūs ir originalūs užkandiniai keksiukai su krabų lazdelėmis puikiai tiks šventiniam stalui kaip karštas užkandis. Krapų šakelės suteiks originalumo ne tik patiekalo išvaizdai, bet ir pagardins skonį.
Žingsnis 1
Dalį supjaustytų krabų lazdelių sudėkite į gilų dubenį, supilkite citrinos sultis ir susmulkinkite trintuvu. Gautą masę atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Grietinėlę, kiaušinį, miltus, kepimo miltelius ir druską sudėkite į atskirą dubenį ir išmaišykite iki vientisos masės. Į paruoštą tešlą supilkite antrąją dalį supjaustytų krabų lazdelių. Viską supilkite į keksiukų formą ir kepkite 30 minučių 200 °C temperatūroje.
Žingsnis 3
Norėdami pagaminti kremą, supilkite šaltą grietinėlę į gilų dubenį ir plakite iki smailumo. Krabų lazdelių mišinį perkelkite į sviesto kremą ir įberkite pipirų, viską gerai išmaišykite. Paruoštus keksiukus aptepkite sviestiniu kremu.
Kategorijos