Publikavimo data: 2024-03-26
Krabų lazdelės tešloje su sūriu
Keptos krabų lazdelės su sūriu - skanus ir maistingas užkandis. Krabų lazdeles tešloje su sūriu galite ruošti iš bet kokios rūšies sūrio, o pikantiškumo suteiks česnakas. Naudokite krabų lazdeles ir sūrį, pagamintus pagal GOST standartus (nurodyta ant pakuotės). Vietoj vištų kiaušinių tešloje galite naudoti putpelių kiaušinius.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, miltus, druską ir pipirus. Išmaišykite iki vientisos masės. Palikite tešlą šiek tiek pastovėti.
Žingsnis 2
Suformuokite lazdeles. Atsargiai išvyniokite krabų lazdeles, kad jos nesubyrėtų. Supjaustykite sūrį batonėliais ir apvoliokite juos krabų lazdelėse. Ant viršaus užberkite šiek tiek česnako. Turėtumėte turėti krabų suktinukus.
Žingsnis 3
Apkepkite lazdeles. Įkaitinkite keptuvę. Krabų lazdeles pamirkykite tešloje ir dėkite į keptuvę. Kepkite lazdeles ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
Kategorijos