Publikavimo data: 2024-06-15
Krabų lazdelių skrebučiai
Skrudinimui su krabų lazdelėmis svarbu pasirinkti kokybiškus produktus. Pirkdami krabų lazdeles atidžiai išstudijuokite pakuotę, sudėtyje būtinai turi būti surimio, žuvies maltinių. Geri žuvų maltiniai yra balti, be pilkų, geltonų ar juodų dėmių. Rinkitės produktą, kurio galiojimo laikas trumpesnis, jis yra natūralesnis. Imkite kietųjų rūšių sūrį, jis geriau išsilydo. Majonezą galima pakeisti neriebia grietine arba graikišku jogurtu.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius kaitinimui. Sudėkite smulkintas krabų lazdeles, tarkuotą sūrį ir kapotas petražoles, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite. Užtepkite įdarą ant dviejų duonos riekelių, uždenkite likusia duona ir lengvai paspauskite.
Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Skrudinkite skrebučius keptuvėje arba ant grotelių po 5-7 minutes iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos