Publikavimo data: 2024-03-27
Krabų pyragėliai
Šaldytuve yra krabų lazdelių, nežinote, ką gaminti, o krabų salotos jau nuobodžios? Paruoškite krabų pyragėlių! Kas gali būti neįprastesnio už krabų mėsos kotletukus? Nustebsite, kokie sultingi ir aromatingi jie pasirodys. Kotletų įdaras kuo paprasčiausias: krabų lazdelės, sūris, šiek tiek česnako ir kiaušinis. Kotletus apvoliokite miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepkite. Mažai kaloringi kotletai tiks tiems, kurie stebi savo figūrą.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Krabų lazdeles sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 4
Sudėkite visus ingredientus į gilų dubenį, įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 5
Iš tešlos suformuokite paplotėlius. Suformuotus kotletus iš abiejų pusių pamirkykite miltuose arba džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite kotletus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių po 4-5 minutes.
Žingsnis 7
Paruoštus kotletus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Žingsnis 8
Pabarstykite kotletus žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos