Publikavimo data: 2024-10-12
Krabų salotos po sūrio sluoksniu
Krabų salotos neabejotinai yra patiekalas, kurį mėgsta visi - ir suaugusieji, ir vaikai. Yra daugybė jų receptų, tačiau šiose salotose lengvos, jūros skonio švelnios krabų lazdelės puikiai dera su sotaus kumpio ir virtų kiaušinių skoniu. Ryškumo ir sultingumo joms suteikia saldus konservuotų kukurūzų ir kvapnių saldžiųjų pipirų skonis. Originalumo ir nepakartojamo grybų skonio salotoms suteikia grybai.
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį, alyvuoges supjaustykite žiedais, o krabų lazdeles - kubeliais. Paruoštus marinuotus pievagrybius supjaustykite į 4-6 dalis (priklausomai nuo jų dydžio), o papriką - nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Atvėsusius kietai virtus kiaušinius nulupkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais, o kumpį supjaustykite griežinėliais. Tada salotas pasūdykite, papipirinkite, užpilkite majonezu ir viską gerai išmaišykite. Pabaigoje vidutine tarka sutarkuokite sūrį ir tolygiai, gausiai juo padenkite visą salotų paviršių.
Kategorijos