Publikavimo data: 2024-06-15
Krabų salotos su džiūvėsėliais ir alyvuogėmis
Krabų salotos puikiai tiktų kaip pirmasis patiekalas per šventinę ar šeimos vakarienę. Majonezas ir sūris suteikia salotoms švelnią kreminę tekstūrą, o džiūvėsėliai - malonų traškumą. Pagrindinis patiekalo ingredientas - krabų lazdelės, jos puikiai dera su visais ingredientais ir daro salotas sodresnes.
Žingsnis 1
Paruoškite lėkštę serviravimui. Pirmame sluoksnyje išdėliokite griežinėliais supjaustytus kietai virtus kiaušinius. Alyvuoges be sėklų išdėliokite ratu. Tarp alyvuogių po vieną sudėkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 2
Tada sudėkite supjaustytas krabų lazdeles ir viską aptepkite storu majonezo sluoksniu. Tolygiai ištepkite visas salotas.
Žingsnis 3
Šonus ir viršų apibarstykite tarkuotu sūriu. Salotas papuoškite alyvuogėmis ir džiūvėsėliais. Jei norite, papuoškite smulkiai supjaustytomis žolelėmis ir ikrais.
Kategorijos