Publikavimo data: 2025-08-17
Krabų salotos su Pekino kopūstais ir raudonaisiais svogūnais
Labai skanios krabų mėsos salotos su Pekino kopūstais. Paprasta paruošti, tinka bet kuriuo metų laiku, tiek šventiniam stalui, tiek kasdienai.
Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite kuo smulkiau.
Žingsnis 2
Paimkite pekino kopūstų lapus ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite išvirtus ir gerai nuplautus ryžius.
Žingsnis 4
Į ryžius ir susmulkintus kiaušinius įpilkite konservuotų kukurūzų skardinę su sultimis.
Žingsnis 5
Krabų mėsą susmulkinkite, sudėkite į jau gautą mišinį ir viską sumaišykite.
Žingsnis 6
Įdėkite pekino kopūstų, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite nedideliu kiekiu majonezo, geriausia su natūraliomis citrinos sultimis. Tada kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos