Krapų skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Krapų skrebučiai

Šviežiomis žolelėmis galima puošti įvairius patiekalus, įskaitant sumuštinius. Krapais ir petražolėmis taip pat galima gardinti skrebučius. Rinkdamiesi krapus atkreipkite dėmesį į žalumynų išvaizdą. Lapų spalva turėtų būti sodriai žalia. Patrinkite pirštais nedidelę šakelę - jei kvapas nėra aiškus ir ryškus, vadinasi, augalas augo šiltnamyje. Krapų lapai turi būti sausi liečiant, o stiebas tvirtas.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
375 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Krapų skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite majonezą. Į dubenėlį įmuškite vištos kiaušinį. Sudėkite garstyčias, cukrų ir druską. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės ir pradėkite plakti mikseriu. Pradėkite nuo mažiausio greičio, tada palaipsniui didinkite galingumą. Plona srovele supilkite augalinį aliejų ir plakite iki norimos konsistencijos. Tada supilkite citrinų sultis ir vėl plakite. Dėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms, kad majonezas sutirštėtų.

Žingsnis 2

Krapų skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite duoną. Įkaitinkite keptuvę, sudėkite duonos riekes ir kepkite ant sausos keptuvės ant vidutinės ugnies apie 1-2 minutes. Apkeptas duonos riekes aptepkite 1 valgomuoju šaukštu naminio majonezo ir gausiai pabarstykite smulkintais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos