Publikavimo data: 2024-06-22
Krekerių pyragas su kondensuotu pienu
Skanus nekeptas pyragas tiems, kurie turi mažai laiko sudėtingiems desertams gaminti. Šį pyragą galima patiekti svečiams arba tiesiog paruošti šeimos arbatos vakarėliui.
Žingsnis 1
Kondensuotą pieną supilkite į maišytuvo dubenį, sudėkite iki minkštumo ištirpintą sviestą ir 2-3 minutes plakite iki vientisos masės. Turėtumėte gauti švelnų kremą.
Žingsnis 2
Sutrinkite sausainius į trupinius (galite tai padaryti mikseriu arba kočėlu).
Žingsnis 3
Supilkite krekerių trupinius į kremą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Norėdami suformuoti pyragą, paimkite dubenį ir įdėkite į jį maistinę plėvelę taip, kad ji uždengtų visą dubenį, o kraštuose liktų šiek tiek daugiau. Į dubenį supilkite grietinėlės ir trupinių mišinį, išlyginkite jį ir užlenkite plėvelės kraštus į dubens vidurį, taip uždengdami turinį.
Žingsnis 5
Dėkite pyragą į šaldytuvą 3-4 valandoms, kad mišinys įsigertų ir įgytų formą.
Žingsnis 6
Išimkite dubenį iš šaldytuvo, nuimkite plėvelę, uždenkite dubenį lėkšte ir apverskite, kad ištrauktumėte pyragą. Nuimkite plėvelę ir supjaustykite griežinėliais.
Kategorijos