Publikavimo data: 2024-05-26
Kreminė tilapija su bulvėmis
Šio varianto žuvis su bulvėmis būna labai sultinga, skani, kaip ir vištiena. Švelni tilapijų mėsa, prieskoniai, apetitą žadinanti sūrio plutelė labai sėkmingai dera tarpusavyje. Patiekalą verta patiekti vakarienei ne tik šeimai, bet ir draugams. Juolab kad gaminimui nereikia daug laiko, o produktai nėra labai brangūs.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Supilkite citrinos sultis, majonezą, druską, prieskonius ir išmaišykite. Palikite žuvį marinuotis 30 minučių. Prieš kepant sudėkite kubeliais supjaustytą pomidorą.
Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite į jį bulvių griežinėlius. Pasūdykite ir pabarstykite prieskoniais. Ant viršaus išdėliokite plonais griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Žingsnis 3
Ant svogūnų sudėkite pomidorais marinuotą tilapiją. Viską pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
Kategorijos