Kreminė tilapija su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kreminė tilapija su bulvėmis

Šio varianto žuvis su bulvėmis būna labai sultinga, skani, kaip ir vištiena. Švelni tilapijų mėsa, prieskoniai, apetitą žadinanti sūrio plutelė labai sėkmingai dera tarpusavyje. Patiekalą verta patiekti vakarienei ne tik šeimai, bet ir draugams. Juolab kad gaminimui nereikia daug laiko, o produktai nėra labai brangūs.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminė tilapija su bulvėmis Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Supilkite citrinos sultis, majonezą, druską, prieskonius ir išmaišykite. Palikite žuvį marinuotis 30 minučių. Prieš kepant sudėkite kubeliais supjaustytą pomidorą.

Žingsnis 2

Kreminė tilapija su bulvėmis Žingsnis 2
Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite į jį bulvių griežinėlius. Pasūdykite ir pabarstykite prieskoniais. Ant viršaus išdėliokite plonais griežinėliais pjaustytus svogūnus.

Žingsnis 3

Kreminė tilapija su bulvėmis Žingsnis 3
Ant svogūnų sudėkite pomidorais marinuotą tilapiją. Viską pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos