Publikavimo data: 2025-08-20
Kreminės midijos
Labai skanus ir išskirtinis midijų patiekalas.
Žingsnis 1
Pirmiausia nuplaukite šaldytas midijas, perliekite verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus.
Žingsnis 4
Sudėkite žoleles, kad šiek tiek sušiltų ir suteiktų aliejui aromato.
Žingsnis 5
Tada į keptuvę suberkite svogūnus.
Žingsnis 6
Stambiai supjaustykite česnaką ir taip pat suberkite į keptuvę.
Žingsnis 7
Palikite svogūną ir česnaką kepti aliejuje, kol suputos.
Žingsnis 8
Tada sudėkite midijas ir išmaišykite. Uždarykite dangtį ir palikite, kad įsigertų skonis.
Žingsnis 9
Po 2-3 minučių supilkite grietinėlę ir pieną, vėl uždarykite dangtį ir palaikykite 2-3 minutes.
Žingsnis 10
Vietoje į padažą dedame sūrio gabalėlių ir pesto. Aš naudoju pesto su sūriu. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos