Publikavimo data: 2025-08-17
Kreminiai fettuccini makaronai
Kreminiai fettuccini makaronai - tai paprasto ir greito patiekalo su įdomiomis citrinų natomis receptas. Per trumpą laiką gausite gardų, aromatingą, sotų ir apetitą žadinantį itališko stiliaus patiekalą. Fettuccini primena plonus plokščius spagečius, tačiau pagal šį nesudėtingą receptą galima gaminti bet kokios kitos rūšies makaronus: pavyzdžiui, plunksnų, kriauklių, kūgių, šuklių, spyruoklių ar spiralių. Patiekdami pabarstykite makaronus tarkuotu sūriu, smulkintais riešutais ir papuoškite šviežiais bazilikais arba petražolėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Puode pašildykite grietinėlę su citrinos žievele. Virkite 3 minutes ant silpnos ugnies nuolat maišydami. Į grietinėlę sudėkite sviestą, druską, pipirus ir parmezaną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite makaronus. Fettuccini virkite pasūdytame vandenyje 7 minutes. Perkelkite makaronus į padažą ir gerai išmaišykite. Jei padažas per tirštas, įpilkite šiek tiek vandens iš makaronų.
Kategorijos