Kreminiai graikiniai riešutai su druska pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kreminiai graikiniai riešutai su druska

Skrudinti graikiniai riešutai yra sodresnio skonio nei žali graikiniai riešutai. Graikinių riešutų branduolius galima ilgai laikyti neprarandant jų savybių. Juose gausu jodo, naudingo kepenims stiprinti. Jų cheminė sudėtis priklauso nuo sunokimo laipsnio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
654 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
61 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kreminiai graikiniai riešutai su druska Žingsnis 1
Keptuvę statykite ant šiek tiek žemesnės nei vidutinės ugnies. Supilkite riešutus ir dažnai maišydami kepkite 3-4 minutes, kad jie iš visų pusių apkeptų.

Žingsnis 2

Kreminiai graikiniai riešutai su druska Žingsnis 2
Sudėkite sviestą į riešutus ir pakratykite keptuvę, kad riešutai visiškai pasidengtų sviestu.

Žingsnis 3

Kreminiai graikiniai riešutai su druska Žingsnis 3
Pagardinkite druska, ją tolygiai paskleiskite kratydami keptuvę arba maišydami mentele. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos