Kreminis bento pyragas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kreminis bento pyragas.

Vieną dieną, kai gaminau tortą, liko nepanaudoto biskvito, todėl nusprendžiau pabandyti pagaminti bento tortą. Tai miniatiūrinis tortas, skirtas 1-2 žmonėms.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
309 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kreminis bento pyragas. Žingsnis 1
Kiaušinius su cukrumi plakite iki putų. Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius ir atsargiai išmaišykite šaukštu. Kepkite kepimo formoje, kol biskvitas iškeps, maždaug 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Kreminis bento pyragas. Žingsnis 2
Atvėsusį sausainį perpjaukite per pusę.

Žingsnis 3

Kreminis bento pyragas. Žingsnis 3
Iš sausainių stikline išpjaukite apskritimus.

Žingsnis 4

Kreminis bento pyragas. Žingsnis 4
Kremui gerai atšaldytą grietinėlę plakite su cukraus pudra ir kreminiu sūriu, kol susidarys viršūnėlės.

Žingsnis 5

Kreminis bento pyragas. Žingsnis 5
Surinkite tortą: kiekvieną pyragą ištepkite kremu, kremu aptepkite torto viršų ir šonus. Dėkite į šaldytuvą bent valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos