Publikavimo data: 2025-08-18
Kreminis bento pyragas.
Vieną dieną, kai gaminau tortą, liko nepanaudoto biskvito, todėl nusprendžiau pabandyti pagaminti bento tortą. Tai miniatiūrinis tortas, skirtas 1-2 žmonėms.
Žingsnis 1
Kiaušinius su cukrumi plakite iki putų. Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius ir atsargiai išmaišykite šaukštu. Kepkite kepimo formoje, kol biskvitas iškeps, maždaug 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Atvėsusį sausainį perpjaukite per pusę.
Žingsnis 3
Iš sausainių stikline išpjaukite apskritimus.
Žingsnis 4
Kremui gerai atšaldytą grietinėlę plakite su cukraus pudra ir kreminiu sūriu, kol susidarys viršūnėlės.
Žingsnis 5
Surinkite tortą: kiekvieną pyragą ištepkite kremu, kremu aptepkite torto viršų ir šonus. Dėkite į šaldytuvą bent valandai.
Kategorijos