Publikavimo data: 2024-04-01
Kreminis česnakinis padažas
Kreminis česnakų padažas yra aromatingas padažas su pikantišku poskoniu. Jam paruošti nereikia daug laiko. Svarbiausia imti šviežius produktus: tirštus, be dėmių, česnakus, nesugedusį sviestą ir riebią grietinėlę. Grietinėlės padažas su česnakais harmoningai dera su žuvimi, jūros gėrybėmis, mėsa, daržovėmis, taip pat makaronais ir picomis. Šį padažą galite ruošti ir su grietine, tačiau geriausia padažą gaminti iš klasikinio recepto ingredientų.
Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į sviestą sudėkite smulkintą česnaką ir maišydami kepkite 2 minutes ant vidutinės ugnies. Stebėkite, kad česnakai nesudegtų. Į keptuvę supilkite grietinėlę. Maišydami užvirinkite padažą. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 10 minučių, kol sutirštės ir taps vientisas.
Kategorijos