Kreminis ikrų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Kreminis ikrų padažas

Grietinėlės padažas su ikrais pagardins bet kokią keptą žuvį, net ir menkę. Dėl ikrų patiekalas tampa sveikas. Ikrų sudėtyje yra daug kalcio, kuris stiprina nagus, plaukus ir, žinoma, kaulus.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminis ikrų padažas Žingsnis 1
Supilkite grietinėlę į puodą. Pastatykite puodą ant didelės ugnies. Užvirinkite grietinėlę. Sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros. Toliau virkite, kol skystis sutirštės (3-5 min.). Nuimkite puodą nuo kaitlentės. Į sutirštėjusią grietinėlę supilkite ikrus ir parmezaną ir pagardinkite prieskoniais. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos