Kreminis kruasanas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kreminis kruasanas

Круассаны вкусные сами по себе. Но если приготовить его со сливками, то десерт получится очень изысканным и нежным. В этом случае лучше сделать их из слоеного теста. Чтобы подчеркнуть вкус сливочных круассанов, можно добавить в рецепт ягоды, например, малину или клубнику.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
345 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kreminis kruasanas Žingsnis 1
Iš paruoštos tešlos iškočiokite kruasanus. Pabarstykite stalo paviršių trupučiu miltų, atsargiai iškočiokite tešlą ir, jei reikia, ją iškočiokite. Supjaustykite tešlą trikampiais, ties pagrindu padarykite 1 cm įpjovą ir užlenkite kraštus į vidų. Suvyniokite kruasanus nuo pagrindo iki viršaus. Dėkite ant kepimo skardos ir palikite pakilti maždaug 15 minučių.

Žingsnis 2

Kreminis kruasanas Žingsnis 2
Viršų kruasanų aptepkite kiaušinio tryniu.

Žingsnis 3

Dėkite kruasanus į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kreminis kruasanas Žingsnis 4
Kol kruasanai kepa, paruoškite įdarą. Supilkite grietinėlę į gilų dubenį ir plakite mikseriu dideliu greičiu, kol plakiklis paliks aiškius griovelius. Tai turėtų užtrukti apie 10-15 minučių. Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir vėl suplakite.

Žingsnis 5

Kreminis kruasanas Žingsnis 5
Sudėkite įdarą į kruasanus. Išimkite kepinius iš orkaitės ir atvėsinkite. Perpjaukite kruasanus išilgai ir į vidų dėkite sviesto kremo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, kruasanai, varškės patiekalai, receptų knyga, kepimas su varške, pusryčiai su varške

Kategorijos