Publikavimo data: 2024-05-19
Kreminis kruasanas
Круассаны вкусные сами по себе. Но если приготовить его со сливками, то десерт получится очень изысканным и нежным. В этом случае лучше сделать их из слоеного теста. Чтобы подчеркнуть вкус сливочных круассанов, можно добавить в рецепт ягоды, например, малину или клубнику.
Žingsnis 1
Iš paruoštos tešlos iškočiokite kruasanus. Pabarstykite stalo paviršių trupučiu miltų, atsargiai iškočiokite tešlą ir, jei reikia, ją iškočiokite. Supjaustykite tešlą trikampiais, ties pagrindu padarykite 1 cm įpjovą ir užlenkite kraštus į vidų. Suvyniokite kruasanus nuo pagrindo iki viršaus. Dėkite ant kepimo skardos ir palikite pakilti maždaug 15 minučių.
Žingsnis 2
Viršų kruasanų aptepkite kiaušinio tryniu.
Žingsnis 3
Dėkite kruasanus į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Kol kruasanai kepa, paruoškite įdarą. Supilkite grietinėlę į gilų dubenį ir plakite mikseriu dideliu greičiu, kol plakiklis paliks aiškius griovelius. Tai turėtų užtrukti apie 10-15 minučių. Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir vėl suplakite.
Žingsnis 5
Sudėkite įdarą į kruasanus. Išimkite kepinius iš orkaitės ir atvėsinkite. Perpjaukite kruasanus išilgai ir į vidų dėkite sviesto kremo.
Kategorijos