Kreminis kruasanas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kreminis kruasanas

Круассаны вкусные сами по себе. Но если приготовить его со сливками, то десерт получится очень изысканным и нежным. В этом случае лучше сделать их из слоеного теста. Чтобы подчеркнуть вкус сливочных круассанов, можно добавить в рецепт ягоды, например, малину или клубнику.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
345 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminis kruasanas Žingsnis 1
Iš paruoštos tešlos iškočiokite kruasanus. Pabarstykite stalo paviršių trupučiu miltų, atsargiai iškočiokite tešlą ir, jei reikia, ją iškočiokite. Supjaustykite tešlą trikampiais, ties pagrindu padarykite 1 cm įpjovą ir užlenkite kraštus į vidų. Suvyniokite kruasanus nuo pagrindo iki viršaus. Dėkite ant kepimo skardos ir palikite pakilti maždaug 15 minučių.

Žingsnis 2

Kreminis kruasanas Žingsnis 2
Viršų kruasanų aptepkite kiaušinio tryniu.

Žingsnis 3

Dėkite kruasanus į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kreminis kruasanas Žingsnis 4
Kol kruasanai kepa, paruoškite įdarą. Supilkite grietinėlę į gilų dubenį ir plakite mikseriu dideliu greičiu, kol plakiklis paliks aiškius griovelius. Tai turėtų užtrukti apie 10-15 minučių. Į grietinėlę suberkite cukraus pudrą ir vėl suplakite.

Žingsnis 5

Kreminis kruasanas Žingsnis 5
Sudėkite įdarą į kruasanus. Išimkite kepinius iš orkaitės ir atvėsinkite. Perpjaukite kruasanus išilgai ir į vidų dėkite sviesto kremo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos