Kreminis pieno padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Kreminis pieno padažas

Grietinėlės ir pieno padažas prancūzų virtuvėje oficialiai vadinamas "bešameliu". Jo pagrindą visada sudaro miltai, sviestas ir, žinoma, pienas. Tačiau nepaisant to, kad kreminio pieno padažo receptas buvo išrastas Prancūzijoje, šiandien jis dažnai naudojamas ir kitose pasaulio virtuvėse. Pavyzdžiui, Italijoje lazanija ruošiama su bešamelio padažu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminis pieno padažas Žingsnis 1
Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies ir sudėkite sviestą. Kai jis ištirps, suberkite miltus. Išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Bešamelio padažo pagrindą kepkite 2 minutes. Į pakepintus miltus įmaišykite pieną. Maišykite plaktuvu iki vientisos masės. Kai tik padažas užvirs, suberkite prieskonius. Virkite ant silpnos ugnies apie 1 minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos