Publikavimo data: 2024-03-30
Kreminis pomidorų padažas
Grietinėlės padažas su pomidorais bus puikus padažas prie makaronų, grikių, ryžių ir net bulvių košės. Šis padažas pasižymi harmoningu skoniu - grietinėlė sukuria pusiausvyrą su pomidorų rūgštumu.
Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlės ir pomidorų padažą. Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje ant didelės ugnies. Sudėkite svogūną ir nuolat maišydami kepkite 7 minutes, kol taps skaidrus. Tai yra, lengvai pakepinkite svogūnus ant vidutinės ugnies, kad aliejus sugertų jų spalvą ir aromatą. Svogūnai neturėtų paruduoti, bet tapti šiek tiek minkšti.Į svogūnus sudėkite smulkintus pomidorus ir išmaišykite. Pabarstykite prieskoniais ir supilkite pomidorų pastą. Dar 7 minutes troškinkite ant vidutinės ugnies. Supilkite grietinėlę ir užvirinkite padažą. Sumažinkite ugnį iki silpnos. Virkite, kol sutirštės, apie 2 minutes. Išimkite iš viryklės ir leiskite atvėsti.
Kategorijos