Kreminis pomidorų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Kreminis pomidorų padažas

Grietinėlės padažas su pomidorais bus puikus padažas prie makaronų, grikių, ryžių ir net bulvių košės. Šis padažas pasižymi harmoningu skoniu - grietinėlė sukuria pusiausvyrą su pomidorų rūgštumu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kreminis pomidorų padažas Žingsnis 1
Paruoškite grietinėlės ir pomidorų padažą. Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje ant didelės ugnies. Sudėkite svogūną ir nuolat maišydami kepkite 7 minutes, kol taps skaidrus. Tai yra, lengvai pakepinkite svogūnus ant vidutinės ugnies, kad aliejus sugertų jų spalvą ir aromatą. Svogūnai neturėtų paruduoti, bet tapti šiek tiek minkšti.Į svogūnus sudėkite smulkintus pomidorus ir išmaišykite. Pabarstykite prieskoniais ir supilkite pomidorų pastą. Dar 7 minutes troškinkite ant vidutinės ugnies. Supilkite grietinėlę ir užvirinkite padažą. Sumažinkite ugnį iki silpnos. Virkite, kol sutirštės, apie 2 minutes. Išimkite iš viryklės ir leiskite atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, grietinėlės padažai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, grietinėlės padažai su grietinėle

Kategorijos