Publikavimo data: 2024-03-31
Kreminis pyragas
Biskvito tortas su sviestiniu kremu nėra lengva užduotis pradedantiesiems. Gaminant sviestinį kremą reikia ypatingų įgūdžių, kad jis nebūtų per daug išplaktas. Nepaisant to, kreminis tortas paruošiamas gana paprastai. Viskas, ko reikia, tai šiek tiek kantrybės.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus padėkite į šaldytuvą. Giliame dubenyje sumaišykite trynius, vanilinį cukrų ir 100 g granuliuoto cukraus. Mišinį plakite, kol jis taps baltas ir padidės jo tūris.
Žingsnis 2
Išimkite baltymus iš šaldytuvo ir plakite su likusiu granuliuotu cukrumi, kol pasidarys stambios putos.
Žingsnis 3
Išplaktus baltymus sumaišykite su tryniais. Į kiaušinių masę persijokite miltus ir atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ℃. Kepimo formą ištepkite aliejumi. Supilkite tešlą į formą. Palikite kepti 30-40 minučių. Iškepusiems sausainiams leiskite atvėsti.
Žingsnis 5
Kol sausainiai kepa, paruoškite kremą. Atšaldytą grietinėlę supilkite į dubenį ir išplakite mikseriu nedideliu greičiu.
Žingsnis 6
Nedidelėmis porcijomis supilkite cukraus pudrą ir vanilę ir išplakite iki vientisos masės. Mišinys turi tapti tirštas ir padidėti.
Žingsnis 7
Surinkite paruoštą pyragą. Biskvitą išilgai perpjaukite į 2 dalis.
Žingsnis 8
Padėkite vieną pyragą ant didelės lėkštės ir aptepkite didžiąja dalimi kremo.
Žingsnis 9
Viršų uždenkite antruoju pyragu, likusiu kremu patepkite pyrago viršų ir šonus.
Kategorijos