Kreminis pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Kreminis pyragas

Keksiukus galima gaminti su pienu, kefyru, sviestu, tačiau vienas skaniausių - burnoje tirpstantis grietinės keksiukas. Tešlai naudokite 15 proc. riebumo grietinę ir itin tyrus kvietinius miltus. Grietinės keksiukas bus skanesnis, jei į jį įbersite žiupsnelį vanilinio cukraus. Kad keksiukai būtų dar skanesni, taip pat galite naudoti sultenių arba cukruotų vaisių.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
307 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
36 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminis pyragas Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą. Kiaušinius su druska, vanile ir cukrumi išplakite iki baltų putų. Sudėkite grietinę ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Kreminis pyragas Žingsnis 2
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir supilkite į tešlą kartu su sviestu, išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Kreminis pyragas Žingsnis 3
Šaukštu supilkite tešlą į formeles ir užpildykite jas iki pusės. Kepkite apie 30-35 minutes. Paruoštus keksiukus palikite 10 minučių atvėsti, o tada patiekite išėmę iš formelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos