Kreminis upėtakis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kreminis upėtakis

Sultingo, švelnaus upėtakio su grietinėle, vyšniniais pomidorais ir špinatais receptas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kreminis upėtakis Žingsnis 1
Nuplaukite bulves, nulupkite jas ir sudėkite į verdantį puodą sutrinti.

Žingsnis 2

Kreminis upėtakis Žingsnis 2
Paruoškite žuviai skirtus ingredientus.

Žingsnis 3

Kreminis upėtakis Žingsnis 3
Žuvį pasūdykite, papipirinkite ir pabarstykite prieskoniais (itališkomis žolelėmis).

Žingsnis 4

Kreminis upėtakis Žingsnis 4
Kepkite upėtakius ir svogūnus iš abiejų pusių po 3 minutes ant didelės ugnies.

Žingsnis 5

Kreminis upėtakis Žingsnis 5
Išimkite žuvį ir svogūnus. Apkepkite žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 6

Kreminis upėtakis Žingsnis 6
Prie žaliųjų svogūnų sudėkite špinatus, vyšninius pomidorus, rukolą. Viską užpilkite dalimi grietinėlės, likusi grietinėlės dalis bus panaudota tyrei.

Žingsnis 7

Kreminis upėtakis Žingsnis 7
Sudėkite upėtakius. Troškinkite po dangčiu 10 minučių, kol iškeps.

Žingsnis 8

Kreminis upėtakis Žingsnis 8
Uždėkite grietinėlę ant ugnies.

Žingsnis 9

Kreminis upėtakis Žingsnis 9
Nusunkite dalį vandens iš bulvių ir jas sutrinkite.

Žingsnis 10

Kreminis upėtakis Žingsnis 10
Įpilkite grietinėlės. Išmaišykite. Patiekite su upėtakiu ir daržovėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos