Publikavimo data: 2025-08-18
Kreminis upėtakis
Sultingo, švelnaus upėtakio su grietinėle, vyšniniais pomidorais ir špinatais receptas.
Žingsnis 1
Nuplaukite bulves, nulupkite jas ir sudėkite į verdantį puodą sutrinti.
Žingsnis 2
Paruoškite žuviai skirtus ingredientus.
Žingsnis 3
Žuvį pasūdykite, papipirinkite ir pabarstykite prieskoniais (itališkomis žolelėmis).
Žingsnis 4
Kepkite upėtakius ir svogūnus iš abiejų pusių po 3 minutes ant didelės ugnies.
Žingsnis 5
Išimkite žuvį ir svogūnus. Apkepkite žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 6
Prie žaliųjų svogūnų sudėkite špinatus, vyšninius pomidorus, rukolą. Viską užpilkite dalimi grietinėlės, likusi grietinėlės dalis bus panaudota tyrei.
Žingsnis 7
Sudėkite upėtakius. Troškinkite po dangčiu 10 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 8
Uždėkite grietinėlę ant ugnies.
Žingsnis 9
Nusunkite dalį vandens iš bulvių ir jas sutrinkite.
Žingsnis 10
Įpilkite grietinėlės. Išmaišykite. Patiekite su upėtakiu ir daržovėmis.
Kategorijos