Publikavimo data: 2024-05-25
                Krepšeliai su džemu
                                
                    Tokie kepiniai kaip bageliai žinomi daugeliui žmonių visose pasaulio šalyse. Šiam skanėstui gaminti naudojama įvairių rūšių tešla - mielinė, sluoksniuotos tešlos ir smėlio tešla. Bageliai pripildomi įvairiausiais įdarais - saldžiomis uogienėmis, vaisiais, šokoladu, sūriu ir įvairiais prieskoniais.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Sluoksniuotą tešlą iškočiokite iki apskritimo formos. Supjaustykite į 8 dalis. Kiekvieną gabalėlį aptepkite uogiene ir suvyniokite.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Kepimo skardą išklokite pergamentu ir sudėkite ant jo bandeles. Aptepkite kiaušinio tryniu ir 20 minučių pašaukite į 200 laipsnių Celsijaus orkaitę.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos