Krepšeliai su migdolų miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Krepšeliai su migdolų miltais

Receptai, kuriuose naudojami migdolų miltai, tampa daug skanesni ir aromatingesni. Migdolų miltus sudaro malti migdolų branduoliai. Jie turi saldų skonį ir būdingą riešutų aromatą. Todėl bandelės su šiais miltais niekam neleis praeiti pro šalį.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
602 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
42 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Krepšeliai su migdolų miltais Žingsnis 1
Į sausą mišinį sudėkite kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir išminkykite tešlą, įmaišydami trynius. Tešlos per daug neminkykite, tik išminkykite, kad susidarytų rutuliukas. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 2 valandoms.

Žingsnis 2

Krepšeliai su migdolų miltais Žingsnis 2
Sukietėjusią tešlą padalykite į porcijas, iškočiokite į dešreles ir suformuokite maždaug 6-8 cm ilgio bandeles. Kepkite 180° įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, popietės užkandis, retro naujieji metai, receptų knyga, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos