Publikavimo data: 2024-05-25
Krepšeliai su migdolų miltais
Receptai, kuriuose naudojami migdolų miltai, tampa daug skanesni ir aromatingesni. Migdolų miltus sudaro malti migdolų branduoliai. Jie turi saldų skonį ir būdingą riešutų aromatą. Todėl bandelės su šiais miltais niekam neleis praeiti pro šalį.
Žingsnis 1
Į sausą mišinį sudėkite kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir išminkykite tešlą, įmaišydami trynius. Tešlos per daug neminkykite, tik išminkykite, kad susidarytų rutuliukas. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 2 valandoms.
Žingsnis 2
Sukietėjusią tešlą padalykite į porcijas, iškočiokite į dešreles ir suformuokite maždaug 6-8 cm ilgio bandeles. Kepkite 180° įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos