Krevečių gazpačo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Krevečių gazpačo

Gazpacho yra itališka šalta sriuba. Pagrindinis jos ingredientas - prinokę ir sultingi pomidorai, papildyti kitomis šviežiomis daržovėmis. Pavyzdžiui, jie gerai dera su svogūnais, česnakais ir paprikomis. Būtent jos įtraukiamos į klasikinio recepto sudėtį. Šis patiekalo variantas yra nukrypimas nuo tradicinio ir patiks jūros gėrybių mėgėjams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Krevečių gazpačo Žingsnis 1
Nulupkite pomidorų odelę. Padarykite kryžminius pjūvius, sudėkite daržoves į gilų dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Dėl to odelės lengvai nusilups nuo minkštimo. Tada supjaustykite pomidorus griežinėliais.

Žingsnis 2

Krevečių gazpačo Žingsnis 2
Supjaustykite likusias daržoves, sudėkite jas į gilų dubenį ir sumaišykite.

Žingsnis 3

Krevečių gazpačo Žingsnis 3
Į dubenį įpilkite ledo ir pomidorų sulčių. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Krevečių gazpačo Žingsnis 4
Krevetes išvirkite pasūdytame vandenyje ir sudėkite į daržoves. Pagal skonį gazpačo pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 5

Krevečių gazpačo Žingsnis 5
Išmaišykite gazpačo ir patiekite į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, daržovių sriubos, sriubos, gazpačo, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, aštriai, pietūs, žaliasis sezonas, agurkų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, namų receptai, receptų knyga, pomidorų sriubos

Kategorijos