Krevečių gazpačo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Krevečių gazpačo

Gazpacho yra itališka šalta sriuba. Pagrindinis jos ingredientas - prinokę ir sultingi pomidorai, papildyti kitomis šviežiomis daržovėmis. Pavyzdžiui, jie gerai dera su svogūnais, česnakais ir paprikomis. Būtent jos įtraukiamos į klasikinio recepto sudėtį. Šis patiekalo variantas yra nukrypimas nuo tradicinio ir patiks jūros gėrybių mėgėjams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
31 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevečių gazpačo Žingsnis 1
Nulupkite pomidorų odelę. Padarykite kryžminius pjūvius, sudėkite daržoves į gilų dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Dėl to odelės lengvai nusilups nuo minkštimo. Tada supjaustykite pomidorus griežinėliais.

Žingsnis 2

Krevečių gazpačo Žingsnis 2
Supjaustykite likusias daržoves, sudėkite jas į gilų dubenį ir sumaišykite.

Žingsnis 3

Krevečių gazpačo Žingsnis 3
Į dubenį įpilkite ledo ir pomidorų sulčių. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Krevečių gazpačo Žingsnis 4
Krevetes išvirkite pasūdytame vandenyje ir sudėkite į daržoves. Pagal skonį gazpačo pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 5

Krevečių gazpačo Žingsnis 5
Išmaišykite gazpačo ir patiekite į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos