Krevečių karpačio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Krevečių karpačio

Tradiciškai carpaccio - tai plonai supjaustyti žalios mėsos, dažniausiai jautienos, gabaliukai, pagardinti citrinų padažu. Tačiau šiandien yra daugybė šio patiekalo variantų, pavyzdžiui, vienas iš jų - krevečių carpaccio. Šis receptas neįtikėtinai paprastas. Vienintelis dalykas - šiam receptui reikia rasti geriausias krevetes, nes nuo jų kokybės priklausys pagrindinis patiekalo skonis. Nereikia nerimauti, kad naudosite žalią produktą, jei krevetės buvo užšaldytos.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Braškės, Riešutai, Maisto priedai, Vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevečių karpačio Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Nulupkite krevetes nuo kiautų ir išimkite žarnas. Krevetes sudėkite į lėkštę, kurioje patiekite patiekalą.

Žingsnis 2

Krevečių karpačio Žingsnis 2
Užpilkite krevetes padažu. Smulkiai supjaustykite kaparėlius. Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos arba laimo sultis su kaparėliais ir pestu. Pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite, kad aliejus ir sultys susimaišytų. Iš karto po sumaišymo užpilkite padažą ant krevečių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos