Publikavimo data: 2024-04-17
Krevečių karpačio
Tradiciškai carpaccio - tai plonai supjaustyti žalios mėsos, dažniausiai jautienos, gabaliukai, pagardinti citrinų padažu. Tačiau šiandien yra daugybė šio patiekalo variantų, pavyzdžiui, vienas iš jų - krevečių carpaccio. Šis receptas neįtikėtinai paprastas. Vienintelis dalykas - šiam receptui reikia rasti geriausias krevetes, nes nuo jų kokybės priklausys pagrindinis patiekalo skonis. Nereikia nerimauti, kad naudosite žalią produktą, jei krevetės buvo užšaldytos.
Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Nulupkite krevetes nuo kiautų ir išimkite žarnas. Krevetes sudėkite į lėkštę, kurioje patiekite patiekalą.
Žingsnis 2
Užpilkite krevetes padažu. Smulkiai supjaustykite kaparėlius. Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos arba laimo sultis su kaparėliais ir pestu. Pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite, kad aliejus ir sultys susimaišytų. Iš karto po sumaišymo užpilkite padažą ant krevečių.
Kategorijos