Krevečių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Krevečių skrebučiai

Krevečių skrebučiai - sveiki pusryčiai ar užkandis mėgstantiems jūros gėrybes ir besilaikantiems dietos. Krevetėse gausu baltymų, kalcio ir baltymo. Reguliarus produkto vartojimas padeda išvengti širdies ir kraujagyslių sistemos ligų, mažina insulto, infarkto ir hipertenzijos riziką. Parduotuvių lentynose krevetės pateikiamos ir šviežios-šaldytos, ir virtos-šaldytos. Jei renkatės pastarąsias, virkite jas ne ilgiau kaip 2-3 minutes.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevečių skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite krevečių pastą. Paruoštas krevetes susmulkinkite blenderiu, įmaišykite kiaušinio baltymą, druską ir pipirus ir sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Krevečių skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant duonos riekelių užtepkite krevečių pastos ir pabarstykite sezamo sėklomis. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi. Kepkite skrebučius krevečių pastos puse žemyn, kepkite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos