Publikavimo data: 2024-06-23
Krevečių skrebučiai
Krevečių skrebučiai - sveiki pusryčiai ar užkandis mėgstantiems jūros gėrybes ir besilaikantiems dietos. Krevetėse gausu baltymų, kalcio ir baltymo. Reguliarus produkto vartojimas padeda išvengti širdies ir kraujagyslių sistemos ligų, mažina insulto, infarkto ir hipertenzijos riziką. Parduotuvių lentynose krevetės pateikiamos ir šviežios-šaldytos, ir virtos-šaldytos. Jei renkatės pastarąsias, virkite jas ne ilgiau kaip 2-3 minutes.
Žingsnis 1
Paruoškite krevečių pastą. Paruoštas krevetes susmulkinkite blenderiu, įmaišykite kiaušinio baltymą, druską ir pipirus ir sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Ant duonos riekelių užtepkite krevečių pastos ir pabarstykite sezamo sėklomis. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi. Kepkite skrebučius krevečių pastos puse žemyn, kepkite 2 minutes.
Kategorijos