Krevetės džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Krevetės džiūvėsėliuose

Krevetės džiūvėsėliuose - puikus užkandis, kuris papuoš bet kokį šventinį stalą. Tinkamai paruoštos krevetės būna minkštos ir traškios. Todėl pasirūpinkite, kad krevečių džiūvėsėliuose užtektų visiems svečiams. Jie tikrai pareikalaus dvigubos porcijos šio apetitą žadinančio patiekalo, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Beje, jis paruošiamas labai lengvai. Maišymui galite naudoti tradicinį japonišką panko duonos mišinį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Marinuokite krevetes. Krevetes pasūdykite, pabarstykite raudonėliais ir bazilikais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Krevetės džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Paruoškite krevetes džiūvėsėliuose. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Krevetes pamerkite į mišinį. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Įmerkite krevetes į kiaušinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę. Kepant krevetės turi būti visiškai padengtos aliejumi. Kepkite krevetes iš visų pusių, kol jos taps auksinės spalvos, ant didelės ugnies. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos