Publikavimo data: 2024-03-25
Krevetės džiūvėsėliuose
Krevetės džiūvėsėliuose - puikus užkandis, kuris papuoš bet kokį šventinį stalą. Tinkamai paruoštos krevetės būna minkštos ir traškios. Todėl pasirūpinkite, kad krevečių džiūvėsėliuose užtektų visiems svečiams. Jie tikrai pareikalaus dvigubos porcijos šio apetitą žadinančio patiekalo, kuris tiesiog tirpsta burnoje. Beje, jis paruošiamas labai lengvai. Maišymui galite naudoti tradicinį japonišką panko duonos mišinį.
Žingsnis 1
Marinuokite krevetes. Krevetes pasūdykite, pabarstykite raudonėliais ir bazilikais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite krevetes džiūvėsėliuose. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Krevetes pamerkite į mišinį. Įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Įmerkite krevetes į kiaušinį ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Įkaitinkite keptuvę. Kepant krevetės turi būti visiškai padengtos aliejumi. Kepkite krevetes iš visų pusių, kol jos taps auksinės spalvos, ant didelės ugnies. Patiekite.
Kategorijos