Publikavimo data: 2024-03-30
Krevetės grietinėlės ir česnakų padaže
Keptuvėje keptos krevetės kreminiame česnakiniame padaže yra tradicinis Azijos patiekalas. Tai bus puikus priedas prie bet kokio garnyro. Krevetes kreminiame česnakiniame padaže paruošti visai nesudėtinga. Receptas labai paprastas, todėl su jo paruošimu gali susidoroti net pradedantysis. Patiekalui gaminti tiks karališkosios arba tigrinės krevetės. Tačiau galite imti ir juodosios jūros krevečių. Svarbiausia, kad jos būtų ne mažos, o bent jau vidutinio dydžio. Krevetes grietinėlėje su česnaku galima valgyti su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Kepkite svogūną ir česnaką 2-3 minutes, kol suminkštės. Padidinkite kaitrą. Sudėkite krevetes. Išmaišykite. Kepkite 1 minutę. Į jūros gėrybes supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Išmaišykite. Sumažinkite kaitrą iki silpnos. Virkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami, kol padažas sutirštės. Nuimkite krevetes nuo ugnies. Į patiekalą suberkite smulkintas petražoles.
Kategorijos