Publikavimo data: 2024-04-01
Krevetės grietinėlės padaže
Krevetės grietinėlės padaže ne tik puikiai tinka prie bet kokio patiekalo, bet gali būti patiekiamos ir kaip atskiras patiekalas. Sultingų keptų krevečių derinys su česnaku ir grietinėlės padažu sukuria nuostabią skonių gamą. Šiam patiekalui paruošti nereikia jokių ypatingų įgūdžių, tereikia pasiruošti keptuvę ir visus reikiamus ingredientus. Grietinėlę padažui rinkitės 20 % riebumo, o krevečių rūšį ir dydį - savo nuožiūra, tačiau geriau imti tigrines krevetes.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite česnaką. Kepkite 1-2 minutes, kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite nuluptas krevetes, druską ir pipirus. Kepkite krevetes po 30-40 sekundžių iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į keptuvę su krevetėmis, išmaišykite ir užvirinkite. Padažas turėtų šiek tiek sutirštėti. Pačioje pabaigoje suberkite petražoles ir išmaišykite.
Kategorijos