Krevetės grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Krevetės grietinėlės padaže

Krevetės grietinėlės padaže ne tik puikiai tinka prie bet kokio patiekalo, bet gali būti patiekiamos ir kaip atskiras patiekalas. Sultingų keptų krevečių derinys su česnaku ir grietinėlės padažu sukuria nuostabią skonių gamą. Šiam patiekalui paruošti nereikia jokių ypatingų įgūdžių, tereikia pasiruošti keptuvę ir visus reikiamus ingredientus. Grietinėlę padažui rinkitės 20 % riebumo, o krevečių rūšį ir dydį - savo nuožiūra, tačiau geriau imti tigrines krevetes.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės grietinėlės padaže Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite česnaką. Kepkite 1-2 minutes, kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite nuluptas krevetes, druską ir pipirus. Kepkite krevetes po 30-40 sekundžių iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Krevetės grietinėlės padaže Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į keptuvę su krevetėmis, išmaišykite ir užvirinkite. Padažas turėtų šiek tiek sutirštėti. Pačioje pabaigoje suberkite petražoles ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos