Publikavimo data: 2024-03-30
Krevetės grietinės padaže
Krevetės grietinės padaže su česnakais - subtilus azijietiškas patiekalas, kurį galima patiekti su garnyru arba atskirai. Gaminti galima naudoti bet kokias krevetes, įskaitant Juodosios jūros krevetes. Svarbiausia, kad jos nebūtų per mažos. Naudojant tigrines krevetes, patiekalas bus daug skanesnis ir sotesnis. Grietinė turi būti balta, be gumuliukų, natūrali. Grietinės nereikėtų naudoti - česnakinis padažas pasirodys neskanus.
Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite svogūną, česnaką ir krevetes. Įdėkite imbiero. Kepkite 1 minutę. Į keptuvę su krevetėmis supilkite grietinę ir vandenį. Užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite citrinos sulčių, smulkintų krapų ir cukraus. Uždenkite dangčiu ir palaukite, kol grietinė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies.
Kategorijos