Krevetės grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Krevetės grietinės padaže

Krevetės grietinės padaže su česnakais - subtilus azijietiškas patiekalas, kurį galima patiekti su garnyru arba atskirai. Gaminti galima naudoti bet kokias krevetes, įskaitant Juodosios jūros krevetes. Svarbiausia, kad jos nebūtų per mažos. Naudojant tigrines krevetes, patiekalas bus daug skanesnis ir sotesnis. Grietinė turi būti balta, be gumuliukų, natūrali. Grietinės nereikėtų naudoti - česnakinis padažas pasirodys neskanus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.81/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės grietinės padaže Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite svogūną, česnaką ir krevetes. Įdėkite imbiero. Kepkite 1 minutę. Į keptuvę su krevetėmis supilkite grietinę ir vandenį. Užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite citrinos sulčių, smulkintų krapų ir cukraus. Uždenkite dangčiu ir palaukite, kol grietinė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos