Publikavimo data: 2024-03-30
Krevetės keptuvėje su česnaku
Keptuvėje keptos krevetės su česnaku ir sojų padažu yra populiarus Azijos patiekalas. Jos būna nepaprastai skanios ir užkariauja česnakų skonį. Kepti krevetes reikia keptuvėje, geriausia nepridegančioje, įdėjus sviesto ir citrinos sulčių. Kepimui naudojamos šaldytos tigrinės krevetės. Jos turi būti rausvos, be dėmių, o jų kiautas - neišdžiūvęs. Dėka žingsnis po žingsnio pateikto krevečių su česnaku gaminimo recepto kiekviena šeimininkė galės pasigaminti krevečių su česnaku.
Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Keptuvę įkaitinkite iki didelės ugnies. Įpilkite aliejaus ir sudėkite krevetes. Į krevetes supilkite citrinos sultis, sojų padažą ir česnaką. Išmaišykite ir kepkite ant didelės ugnies maišydami 5 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos