Krevetės keptuvėje su česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Krevetės keptuvėje su česnaku

Keptuvėje keptos krevetės su česnaku ir sojų padažu yra populiarus Azijos patiekalas. Jos būna nepaprastai skanios ir užkariauja česnakų skonį. Kepti krevetes reikia keptuvėje, geriausia nepridegančioje, įdėjus sviesto ir citrinos sulčių. Kepimui naudojamos šaldytos tigrinės krevetės. Jos turi būti rausvos, be dėmių, o jų kiautas - neišdžiūvęs. Dėka žingsnis po žingsnio pateikto krevečių su česnaku gaminimo recepto kiekviena šeimininkė galės pasigaminti krevečių su česnaku.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės keptuvėje su česnaku Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Keptuvę įkaitinkite iki didelės ugnies. Įpilkite aliejaus ir sudėkite krevetes. Į krevetes supilkite citrinos sultis, sojų padažą ir česnaką. Išmaišykite ir kepkite ant didelės ugnies maišydami 5 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos