Krevetės medaus padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Krevetės medaus padaže

Krevetės medaus padaže - Azijos šalyse populiarus delikatesas. Jos kepamos keptuvėje su česnaku ir pomidorų pasta. Pastą galima pakeisti 1 pjaustytu pomidoru. Iš anksto jūros gėrybės marinuojamos citrinų ir medaus padaže. Paruošimui reikės tigrinių krevečių. Jos turi būti rausvos spalvos, be tamsių dėmių ir parudavusių vietų ant kiauto. Keptas krevetes padaže su medumi gali paruošti net ir pradedanti šeimininkė.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.33/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės medaus padaže Žingsnis 1
Marinuokite krevetes. Dubenyje sumaišykite krevetes, medų ir citrinos sultis. Uždenkite dangčiu arba maistine plėvele ir palikite marinuotis 1 valandą.

Žingsnis 2

Krevetės medaus padaže Žingsnis 2
Paruoškite krevetes. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 2-3 minutes pakepinkite česnaką. Sudėkite krevetes su marinatu. Maišydami kepkite 5 minutes. Sudėkite pomidorų pastą. Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos