Publikavimo data: 2024-03-30
Krevetės saldžiame padaže
Krevetės kinų saldžiajame padaže yra tradicinis Azijos patiekalas. Kad jo paragautumėte, nebūtina eiti į restoraną. Žingsnis po žingsnio receptas padės jums paruošti šį patiekalą namuose. Svarbu pasirinkti geras šaldytas arba šviežias tigrines ar karališkąsias krevetes. Jos turi būti vienodos spalvos, be dėmių. Krevečių saldžiame padaže receptas yra paprastas. Paruošimui reikės konservuotų ananasų. Geriau rinktis tas, kurios supjaustytos gabalėliais.
Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 3 minutes pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite česnaką. Maišydami kepkite dar 1 minutę. Į svogūnus ir česnakus sudėkite krevetes. Sumažinkite ugnį. Kepkite 3 minutes. Supilkite pomidorų sultis ir sojų padažą. Išmaišykite. Sudėkite ananasus. Sumažinkite ugnį iki silpnos. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 5 minutes.
Kategorijos