Krevetės saldžiame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Krevetės saldžiame padaže

Krevetės kinų saldžiajame padaže yra tradicinis Azijos patiekalas. Kad jo paragautumėte, nebūtina eiti į restoraną. Žingsnis po žingsnio receptas padės jums paruošti šį patiekalą namuose. Svarbu pasirinkti geras šaldytas arba šviežias tigrines ar karališkąsias krevetes. Jos turi būti vienodos spalvos, be dėmių. Krevečių saldžiame padaže receptas yra paprastas. Paruošimui reikės konservuotų ananasų. Geriau rinktis tas, kurios supjaustytos gabalėliais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Vėžiagyviai, Sojų pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės saldžiame padaže Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 3 minutes pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus. Sudėkite česnaką. Maišydami kepkite dar 1 minutę. Į svogūnus ir česnakus sudėkite krevetes. Sumažinkite ugnį. Kepkite 3 minutes. Supilkite pomidorų sultis ir sojų padažą. Išmaišykite. Sudėkite ananasus. Sumažinkite ugnį iki silpnos. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos