Publikavimo data: 2024-06-15
Krevetės su kalmarais grietinėlės padaže
Krevetės ir kalmarai su grietinėlės padažu patiks visiems, mėgstantiems jūros gėrybes. Dėl kokosų pieno ir sūrio jos tampa labai švelnios. Jei norite, galite pridėti prieskonių, kad geriau atsiskleistų jūros gėrybių skonis. Šis patiekalas dažniausiai ruošiamas su itališkais makaronais, todėl gaunasi labai sotus ir skanus.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, įdėkite sviesto ir sudėkite visus kalmarus. Kepkite juos ant vidutinės ugnies apie 5 minutes. Prie kalmarų sudėkite krevetes ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 2
Tada suberkite svogūnus ir viską kartu kepkite apie 3 minutes. Supilkite kokosų pieną į jūros gėrybes ir išmaišykite. Suberkite sūrį ir uždengę dangtį ant silpnos ugnies troškinkite 5 minutes. Patiekalą patiekite iš karto.
Kategorijos