Krevetės su kalmarais grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Krevetės su kalmarais grietinėlės padaže

Krevetės ir kalmarai su grietinėlės padažu patiks visiems, mėgstantiems jūros gėrybes. Dėl kokosų pieno ir sūrio jos tampa labai švelnios. Jei norite, galite pridėti prieskonių, kad geriau atsiskleistų jūros gėrybių skonis. Šis patiekalas dažniausiai ruošiamas su itališkais makaronais, todėl gaunasi labai sotus ir skanus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės su kalmarais grietinėlės padaže Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę, įdėkite sviesto ir sudėkite visus kalmarus. Kepkite juos ant vidutinės ugnies apie 5 minutes. Prie kalmarų sudėkite krevetes ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 2

Krevetės su kalmarais grietinėlės padaže Žingsnis 2
Tada suberkite svogūnus ir viską kartu kepkite apie 3 minutes. Supilkite kokosų pieną į jūros gėrybes ir išmaišykite. Suberkite sūrį ir uždengę dangtį ant silpnos ugnies troškinkite 5 minutes. Patiekalą patiekite iš karto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos