Publikavimo data: 2024-06-15
Krevetės su pomidorais ir paprikomis
Krevetės su pomidorais ir paprikomis - puikus skonio ir naudos derinys. Pomidorų ir paprikų padažas suteikia krevetėms rūgštumo ir nenusakomo skonio. Reguliarus krevečių vartojimas gali užkirsti kelią širdies ir kraujagyslių ligų vystymuisi ir sumažinti širdies priepuolių bei insulto tikimybę.
Žingsnis 1
Nulupkite krevetes nuo galvų ir kiautų. Užpilkite jas sojų padažu ir palikite marinuotis 10-15 minučių.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite pomidorus ir paprikas, sudėkite į blenderio dubenį ir sutrinkite. Krevetes kepkite aliejuje ant didelės ugnies 1-2 minutes.
Žingsnis 3
Dabar į krevetes suberkite daržovių tyrę, cukrų, žoleles, druską pagal skonį. Išmaišykite ir troškinkite 5-10 minučių. Tada apšlakstykite patiekalą citrinos sultimis ir palikite 5 min. po dangčiu.
Kategorijos