Krevetės volovane pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Krevetės volovane

Volovanai dažnai būna įdaryti jūros gėrybių įdarais, šis receptas - ne išimtis. Citrinos rūgštumas kartu su rūkyta lašiša ir grietinėlės sūriu suteikia įdomų skonių derinį ir nepamirštamą poskonį. Karališkosios krevetės ir rūkyta lašiša - vitaminų ir riebalų rūgščių lobynas. Tigrinės krevetės - turi daug seleno, būtino normaliai skydliaukės veiklai. Krevetės taip pat gerina kolageno, kuris atsakingas už odos drėkinimą ir stangrinimą, tiekimą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
276 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės volovane Žingsnis 1
Paruoškite sluoksniuotą tešlą. Naudodami apvalią formą, tešloje padarykite 10 skylučių. Į 5 iš jų įdėkite antrą - 1 cm mažesnę. Pirmąsias apvalias formeles patepkite kiaušiniu, sudėkite ant jų žiedus ir prispauskite. Dėkite vol-au-vents ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos, kepkite 20 minučių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Krevetės volovane Žingsnis 2
Paruoškite lašišos įdarą. Susmulkinkite lašišos gabalėlius blenderiu. Sumaišykite su sūriu, citrinos sultimis ir pipirais.

Žingsnis 3

Krevetės volovane Žingsnis 3
Pasirūpinkite krevetėmis. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir užvirinkite. Į verdantį pasūdytą vandenį įmeskite krevetes 5-7 minutėms. Krevetes atvėsinkite ir nulupkite.

Žingsnis 4

Krevetės volovane Žingsnis 4
Paruoškite krevečių vol-au-vents. Į paruoštus "vol-au-vents" įdėkite maždaug 1 šaukštą lašišos sūrio įdaro. Ant viršaus atsargiai uždėkite po krevetę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos