Krevetės vyne su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Krevetės vyne su česnakais

Pasirodo, krevečių vyno padaže su česnakais recepto autorystė priklauso Portugalijos gyventojams. Jie mieliau valgo ne tik virtas krevetes, bet ir troškintas kvapniame, gaiviame baltajame vyne su nedideliu kiekiu česnakų. Beje, kad būtų lengviau valgyti, jie naudoja skrudintą baltą duoną.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai, Vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės vyne su česnakais Žingsnis 1
Krevetes troškinkite vyno padaže. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sviestą. 2 minutes pakepinkite česnaką. Krevetes paskleiskite ant keptuvės dugno taip, kad jos nesiliestų viena su kita. Kepkite jas česnakų aliejuje, kol išgaruos skystis. Pabarstykite prieskoniais, supilkite vyną ir citrinos sultis. Gerai išmaišykite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite krevetes 10 minučių troškintis ant vidutinės ugnies. Išjunkite kaitlentę ir pabarstykite krevetes smulkintomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos