Publikavimo data: 2024-06-09
Kriaušių salotos su sūriu ir medumi
Kriaušių salotos su sūriu ir medumi nustebins neįprastu, bet ryškiu skoniu. Kriaušės istorija skaičiuoja daugiau nei 3 tūkstančius metų, o žmonės ją vadina "vaisių karaliene". Tačiau kadaise jos apskritai nevalgydavo, laikydami nuodingu vaisiumi. Iš tiesų kriaušėje labai daug vitamino C, kuris padeda stiprinti imuninę sistemą. Jos sultys ir minkštimas taip pat skiriami nuo daugelio ligų.
Žingsnis 1
Kepkite kriaušes 10 minučių ant didelės ugnies nuolat maišydami. Supilkite medų ir sezamo sėklas ir kepkite dar porą minučių.
Žingsnis 2
Šiltas kriaušes sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite padažu iš keptuvės. Pabarstykite sūriu. Apšlakstykite pusės laimo sultimis.
Kategorijos