Kriaušių salotos su sūriu ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kriaušių salotos su sūriu ir medumi

Kriaušių salotos su sūriu ir medumi nustebins neįprastu, bet ryškiu skoniu. Kriaušės istorija skaičiuoja daugiau nei 3 tūkstančius metų, o žmonės ją vadina "vaisių karaliene". Tačiau kadaise jos apskritai nevalgydavo, laikydami nuodingu vaisiumi. Iš tiesų kriaušėje labai daug vitamino C, kuris padeda stiprinti imuninę sistemą. Jos sultys ir minkštimas taip pat skiriami nuo daugelio ligų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.98/5 (40 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kriaušių salotos su sūriu ir medumi Žingsnis 1
Kepkite kriaušes 10 minučių ant didelės ugnies nuolat maišydami. Supilkite medų ir sezamo sėklas ir kepkite dar porą minučių.

Žingsnis 2

Kriaušių salotos su sūriu ir medumi Žingsnis 2
Šiltas kriaušes sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite padažu iš keptuvės. Pabarstykite sūriu. Apšlakstykite pusės laimo sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos