Publikavimo data: 2024-06-15
Kriaušių sraigių pyragas
Kriaušių sraigių pyragas nustebins minkštų kriaušių ir švelnios sluoksniuotos tešlos deriniu. Pyragaičiai su šiuo įdaru puikiai tiks arbatos vakarėliui. Šį patiekalą galėsite paruošti net jei esate kepimo naujokas. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums pavyks! Kriaušę galite pakeisti obuoliais ar bet kokiais kitais vaisiais, o sraiges aptepti glajumi pagal savo skonį. Šie kepiniai labai švelnūs, skanūs ir tikrai patiks jums ir jūsų svečiams.
Žingsnis 1
Kriaušę supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sumaišykite pjaustytą kriaušę, smulkintus graikinius riešutus, abrikosų uogienę ir cukrų.
Žingsnis 3
Paruoštą tešlą padalykite į 4 juostas ir atsargiai išdėliokite paruoštą įdarą.
Žingsnis 4
Juosteles suvyniokite į šiaudelius.
Žingsnis 5
Paimkite pergamentą ir gautus vamzdelius apvyniokite sraigės pavidalo raštu nuo vidurio iki kraštų.
Žingsnis 6
Kepkite 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos