Kriaušių sraigių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kriaušių sraigių pyragas

Kriaušių sraigių pyragas nustebins minkštų kriaušių ir švelnios sluoksniuotos tešlos deriniu. Pyragaičiai su šiuo įdaru puikiai tiks arbatos vakarėliui. Šį patiekalą galėsite paruošti net jei esate kepimo naujokas. Vadovaukitės mūsų receptu ir jums pavyks! Kriaušę galite pakeisti obuoliais ar bet kokiais kitais vaisiais, o sraiges aptepti glajumi pagal savo skonį. Šie kepiniai labai švelnūs, skanūs ir tikrai patiks jums ir jūsų svečiams.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.68/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kriaušių sraigių pyragas Žingsnis 1
Kriaušę supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Kriaušių sraigių pyragas Žingsnis 2
Sumaišykite pjaustytą kriaušę, smulkintus graikinius riešutus, abrikosų uogienę ir cukrų.

Žingsnis 3

Kriaušių sraigių pyragas Žingsnis 3
Paruoštą tešlą padalykite į 4 juostas ir atsargiai išdėliokite paruoštą įdarą.

Žingsnis 4

Kriaušių sraigių pyragas Žingsnis 4
Juosteles suvyniokite į šiaudelius.

Žingsnis 5

Kriaušių sraigių pyragas Žingsnis 5
Paimkite pergamentą ir gautus vamzdelius apvyniokite sraigės pavidalo raštu nuo vidurio iki kraštų.

Žingsnis 6

Kriaušių sraigių pyragas Žingsnis 6
Kepkite 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos