Krištoliniai kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Krištoliniai kopūstai

Mūsų šeima mėgsta bet kokio pavidalo kopūstus. Iš šių kopūstų galima pagaminti labai skanių salotų, apie kurias papasakosiu pabaigoje. Pats kopūstas yra traškus, tarsi traškus, šiek tiek saldus. Mama šį receptą gavo iš pažįstamo žmogaus. Ir pagal jį kopūstus ji gamina jau 20 metų. Pagrindinė paslaptis: šiam receptui naudoti vėlyvuosius kopūstus (jei jie yra iš jūsų daržo). Jei perkate jį parduotuvėje, imkite tankų, o ne birų kopūstą.
Gaminimo laikas
2910 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
30 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Krištoliniai kopūstai Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą ne platesnėmis nei 0,5 cm juostelėmis.

Žingsnis 2

Krištoliniai kopūstai Žingsnis 2
Sudėkite kopūstus su prieskoniais ir vandeniu, atsargiai išmaišykite (nesusmulkinkite). Palikite 20-30 minučių, kad prisitrauktų.

Žingsnis 3

Krištoliniai kopūstai Žingsnis 3
Perkelkite kopūstus į stiklinius indelius. Sandariai užsukite, bet nespauskite. Prieskoniai turi būti kiekviename stiklainyje. Ant viršaus supilkite likusį marinatą (kopūstai turi būti padengti marinatu). Uždarykite stiklainius sandariais kaproniniais dangteliais ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos